Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

DELFT, ZH — Aan mijn linkerkant merk ik een object op wat ik in eerste instantie identificeer als een drone. Het object beweegt in een
rustige, vloeiende beweging van links naar rechts (west naar noord-oost) en het valt mij op dat ik totaal geen geluid hoor wat je bij een drone verwacht (high pitch / gezoem van propellers). Ik kan de hoogte en grootte van het object niet goed inschatten. Ik zou het willen omschrijven als een V vorm (>) waarbij drie soort lichtpunten waar te nemen zijn. Ik realiseer me dat het totaal niet op de drone types lijkt die ik ken en vraag me af of dit een UFO waarneming is. Ik neem het object waar in blauwtinten tegen de inmiddels donker wordende hemel als achtergrond. De hoofdstructuur is te zien als donkerblauw en de drie cirkels die een soort lichtpunten lijken zijn iets lichter blauw. Als ik probeer het object beter te bekijken lijkt het wel alsof er een soort golven overheen gaat, net als het wegdek op warme zomerdagen doet. Hierdoor is het lastig om de exacte contouren duidelijk te zien.
Ik vraag me even af of dit een soort stealth of cloaking technologie zou kunnen zijn.

Aangezien ik met een gezelschap ben vraag ik mij af of meer mensen het zien, maar ik lijk de enige te zijn. De rest is bezig met sportactiviteiten en ik spreek me er verder niet over uit. Het duurt slechts een tel of 10 à 15, helaas te kort om de telefoon te pakken en foto's of film te maken. Wanneer het object van links naar rechts is bewogen kan ik het vrij plots niet meer zien.

Achteraf vraag ik mij af of het niet een soort projectie of hologram zou kunnen zijn, echter er zijn geen wolken aanwezig waar tegen je zoiets zou kunnen projecteren lijkt me.

Foto's

 • Driehoek vorm met drie lichtpunten boven den Hoorn foto

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  In Plain Sight

  Ross Coulthart

  In Plain Sight

  An Investigation into UFOs and Impossible Science

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Delft, ufo-meldingen uit Zuid-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.