Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Algemeen

Met respect

Dit meldpunt is bedoeld om mensen met serieuze vragen te voorzien van serieuze antwoorden. Onzinnige of kwetsende meldingen of reacties worden direct door de redactie verwijderd.

Een melding plaatsen

Persoonlijke gegevens

Van de persoonlijke gegevens die wij vragen publiceren wij enkel uw voornaam. De overige gegevens gebruiken we voor onze statistieken en voor persoonlijke communicatie met betrekking tot uw melding.

De informatie die wij opslaan is als volgt:

Data Zichtbaar voor publiek
Voornaam Ja
Achternaam Nee
Geslacht Nee
Geboortejaar Nee
E-mailadres Nee
Locatiegegevens Zie “Locatiegegevens” hieronder

Locatiegegevens

Fotobestanden beschikken over zogenaamde EXIF-data. Deze data bevat informatie over de camera en de instellingen waarmee de foto is gemaakt. In toenemende mate, afhankelijk van de instellingen van uw smartphone of camera, bevat deze EXIF-data ook geografische informatie in de vorm van GPS-coördinaten. Hierdoor is op de meter nauwkeurig te zien wáár de foto gemaakt is. Indien uw foto over deze EXIF-data beschikt zal de locatie van uw foto worden weergegeven op een (inzoombare) kaart van Nederland. Houd er daarom rekening mee dat deze informatie de exacte locatie van uw woning of werk kan prijsgeven.

Beeldrechten

De foto’s en videos die u beschikbaar stelt aan UFO Meldpunt Nederland mogen door het meldpunt naar eigen inzicht worden gepubliceerd, gedistribueerd en gelicenseerd aan derden.