Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

WERVERSHOOF, NH — Ik kijk uit het zolderraam de lucht in, naar de Vliet, redelijk groot meer naast het dorp Onderdijk. Daar boven vloog op max 300 meter van me af iets voor mij onverklaarbaars.

Het betrof 2 witte lichten, ~5meter uit elkaar. De lichten knipperden van fel naar dim, niet helemaal uit. Om de seconde ongeveer. Verder kon ik niets tussen of naast deze 2 lichten zien, daar was het te donker voor. Misschien zat er wel helemaal niks tussen of naast..

Het opvallende hieraan vond ik dat het object heel dichtbij vloog, maar ik er letterlijk niks van kon horen, zelfs terwijl de wind er perfect voor stond, namelijk vanuit het zuidwesten.

Voor mijn gevoel vloog het object niet hoger dan 200 meter, en niet sneller dan 70km per uur. Gezien het een relatief lange tijd duurde voordat het object boven Medemblik vloog. Dit kon ik perfect zien, omdat ik uitkijk over het meer.

Het vloog in de lengte van dit meer in de richting van Medemblik daar vloog het ook overheen in een rechte lijn. Het was relatief lang te volgen. Helaas heb ik er geen foto van kunnen maken.

Na dit gezien te hebben heb ik snel mijn mobiel van beneden gepakt en op flight radar gekeken. Waar niks op stond.

Hopelijk kunnen we er samen uitkomen wat dit voor ding is!

(Edit: Na een tijdje denk ik dat het kan gaan om een mega stil - spionage of iets - vliegtuig of drone kan gaan van defensie, den Helder ligt op de richting waarvan het vloog. Of natuurlijk kan het gaan om iets buitenaards. Ik hoop dat meer mensen dit hebben gezien in de regio Noord Holland Noord)

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  In Plain Sight

  Ross Coulthart

  In Plain Sight

  An Investigation into UFOs and Impossible Science

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Wervershoof, ufo-meldingen uit Noord-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.