Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

BREDA, NB — Drie groepjes stilhangende lichten, opgesteld in enorme en perfecte gelijkbenige driehoek. Op het eerste gezicht sterren, maar bij beter kijken zagen we dat de lichten vreemd opflakkerden. Ik heb mijn pas gekochte verrekijker erbij gehaald en zag dat het om een soort schijven ging van groene lichten aan de zijkanten met in het midden een rood opflakkerend licht. We hebben met telefoon filmpje gemaakt, maar hierop zie je slechts 1 licht en een klein driehoekje die we met het blote oog dan weer niet zagen. (we hebben tegenlicht door lantarenpaal voor het huis en het is het ook geen goede camera natuurlijk). Ik heb wel schets gemaakt hoe de lichten er uit zagen. Mijn man heeft ze ook gezien. Ze bleven zeker 20 minuten hangen en de enige beweging kwam van de lichten zelf die soms fel opvlamden, zeker de rode in het midden. Intussen kwamen er twee vliegtuigen voorbij en hierdoor zagen we duidelijk het verschil tussen de lichten van een vliegtuig en deze drie groepjes. Ze hingen vrij hoog omdat iemand die niet goed kijkt ze makkelijk zou kunnen aanzien voor sterren.
Door de formatie leek het alsof ze iets aan het scannen waren. Op een gegeven moment kwamen er wolken voorbij en toen deze weer wegtrokken waren de drie 'sterren' verdwenen terwijl de echte sterren wel zichtbaar bleven.

Foto's

 • Drie groepjes lichten (in cirkelvorm ) in perfecte gelijkbenige driehoek foto

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  In Plain Sight

  Ross Coulthart

  In Plain Sight

  An Investigation into UFOs and Impossible Science

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Breda, ufo-meldingen uit Noord-Brabant

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.