Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

DRACHTEN, FR — Ik heb eerder deze maand een melding gemaakt van ca 7 lichtbollen in Drachten. Sindsdien heb ik meerdere vreemde waarnemingen gehad. De bollen waren het mooiste voor de camera geweest maar helaas is dat niet gelukt. Ik heb iedere nacht ca 2 uurtjes gefilmd vanaf het balkon. Slechts één maal heb ik iets vast weten te leggen wat de moeite waard is. De camera die ik gebruik is niet licht sterk en zelfs de sterren zie je niet terug. In het filmpje zie je een object achter een tak van de boom hier rechts voor langs schieten welke ik hier toch graag zou delen. Het duurt helaas slechts een seconde . Ik kan het filmpje eventueel ook in slowmotion uploaden maar je kan ook via youtube even op pauze drukken en de frames bekijken. Bijna alle waarnemingen lijken vlakbij te zijn en op een lage hoogte. Ik kan heel goed begrijpen dat als iemand dit allemaal leest en zelf nooit iets dergelijks heeft gezien dit niet al te serieus neemt. Zelf heb ik er altijd voor open gestaan, nooit mocht ik het zien. Nu heb ik inmiddels al 5 maal iets gezien wat ik niet verklaren kan. In alle gevallen gaat het om objecten/verschijningendie dicht bij lijken te zijn en ook zo weer kunnen verdwijnen. Meestal tussen twaalf en twee uur. Heel bizar.
Ik ga ook niet een verklaring geven wat dit allemaal kan zijn. Ik weet het niet en dat moet iedereen voor zich zelf beslissen. Wat ik wel kan zeggen is dat het erg veel indruk maakt als je dit zelf ziet. Het object op de camera heb ik niet met mijn ogen gezien maar zag ik later terug toen ik de beelden bekeek.

Video

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  In Plain Sight

  Ross Coulthart

  In Plain Sight

  An Investigation into UFOs and Impossible Science

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Drachten, ufo-meldingen uit Friesland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.