Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

ALKMAAR, NH — Naar lang twijfelen, deel ik toch mijn ervaring wat ik gezien had met jullie mee.

Mijn vriendin en ik liepen ongeveer 23:00 door het park om ons hond uit te laten. Toen wij weer richting huis liepen werdt ik aangetrokken door een ronde gloeiende bol die stil stond in de lucht. Eerste reactie wat je denk dat het vuurwerk of een chinese lampion is.
Maar toen ik er naar staarde tikte ik mijn partner aan en zei moet je nu eens zien!Er kwam namelijk nog een vuurbol vanaf de grond naar boven en bleef later zelfde positie staan als dat ene vuurbol. Plots schoot die ene vuurbol in 1 keer naar rechts en ging er met een noodgang er van door!Dat ene vuurbol die plots van de grond omhoog kwam ging langzaan verder de lucht in tot ik het niet meer zag.

Mijn vriendin heeft dit nog nooit gezien en ze werdt wel beetje bang er van. Best wel logisch als het met zo rotgang weg schiet dan zou het met een paar seconden boven jou hangen.

Het is gewoon onverklaarbaar wat wij gezien hadden. Als je dit aan andere mensen door verteld dan vragen ze en wat voor drugs hebben jullie gebruikt?
Ik ben eens gaan Googlen en dit kwam een beetje overheen met voormatie bollen die allemaal in 1 rechte lijn staan en allemaal rustig een kant op gaat. Maar dan waren dit er maar 2 wat wij hadden gezien.

Maar wat wij hadden gezien is echt onverklaarbaar!

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  De ufo’s van Gorredijk

  Taede A. Smedes

  De ufo’s van Gorredijk

  Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Alkmaar, ufo-meldingen uit Noord-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.