Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

SOEST, UT — Het is zaterdagavond en zeer helder, we zitten buiten na een BBQ de sterren te bekijken bij een vuurkorf. Helaas was ik de enige die net de juiste kant op keek op het moment, maar ik weet heel goed wat ik heb gezien. (omdat het in het bos afspeelt zie je maar een klein deel van de hemel).

4 sterachtige punten (ongeveer zo helder als Sirius, niet extreem helder dus) in de vorm van een driehoek met grote snelheid richting het zuidwesten. Drie punten (driehoek) en 1 punt in het midden. (gedragen zich wel als 1 voertuig optisch, geen twijfel over mogelijk) maar dus geen voertuig zichtbaar, alleen de 4 punten. bewegen zich naar het zuiden zonder geluid. De hoogte is lastig te bepalen, maar voor mijn gevoel is het object vrij groot. Het voorwerp verwijderd zich van mij vandaan en de punten worden kleiner, dit gebeurd op een manier dat het optisch niet kan missen dat de 4 punten met elkaar verbonden zijn als zijnde een driehoek.

De grote van het object was ongeveer zes duimen naast elkaar als je je arm uitstrekt en de totale duur dat ik het zag was maximaal 3 seconden, waarna het achter bomen verdween. (zit in het bos) Het voorwerp lijkt zich ongeveer 45 graden omhoog te bewegen aan het vervormen van de punten te zien. Binnen deze 3 seconden verplaatste zich snel naar het zuiden, waarna het het laatste moment nog maar max 2 van de 6 duimen breed.

Zelf ben ik vrij Beta en houdt me bezig met natuurkunde en sterrenkunde. Ik weet dat ik geen vliegtuig of vallende sterren heb gezien. Ook is het echt geen satelliet oid. Persoonlijk ben ik vrij nuchter, maar ben hier toch wel van geschrokken. Hopelijk heeft iemand dezelfde ervaring.

Groet,
Ivor

Schets

  • UFO boven Amersfoort in de buurt bosbad schets

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Soest, ufo-meldingen uit Utrecht

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.