Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

  • Wat

    3 bollen

  • Wanneer

    8 november 2014 (20:00)

  • Waar

    Onbekend,
    bewoog richting noordoosten

  • Alle details weergeven

ONBEKEND, — Ik stapte omstreeks 21:00 uur in Delfzijl uit de flat en zag drie UFO`s met exact dezelfde snelheid en afstand langs komen op een hoogte van 1000 meter. Ze vielen me direct op omdat ze roodkleurig waren. Ik zei dan ook gelijk tegen mijn vriend: Kijk, drie UFO`s!Ja zei zij ook, dat moet je filmen. Toen ik begon te filmen was de voorste UFO al door de bomen uit het zicht onttrokken. De achterste UFO is nog het beste te zien op de film. Ik kan de middelste zelf ook niet zo duidelijk meer waarnemen op de film. Hopelijk kan een filmexpert de film nog wat scherper krijgen. Het is gefilmd met een Nokia N8 Ik heb het filmpje zelf nog op Youtube gezet en die konden de trillingen er al wat uithalen, daar werd het ook iets beter door .
Ik schat dat ze een doorsnede van 30 meter hadden, zuiver identiek en exact dezelfde snelheid. De snelheid moet gezien de geschatte afstand en in vergelijking met een vliegtuig behoorlijk snel zijn geweest.
Mijn hele leven ben ik me al wel bewust van buitenaardse vliegtuigen en dit was mijn eerste kans om het op film te krijgen aangezien ze nu eens wat lager vlogen.
Ik besef mij terdege dat het heel slecht te zien is op de opname. Ik hoop dat experts het filmpje beter tot zijn recht kan laten komen, want met het oog was het erg duidelijk te zien.

Video

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Buitenland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.