Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

TILBURG, NB — Het betreft een filmpje van een aantal maanden geleden. Deze heb ik toen ook hier gepost maar wegens gelijk belachelijke reacties over een hoax, e.d. heb ik hem er toen maar vanaf gehaald want ik had geen zin in een discussie of het een echt filmpje is of niet, ik weet wat ik gezien heb en het staat op film. Alleen weet ik niet wat het precies is dus probeer ik het nogmaals op deze site.

Laat duidelijk zijn dat dit gaat om een echt en origineel filmpje gemaakt door een iphone 4 op 19 december 2013, rond 18:00/ 18:30.

Ik stond op mijn dakterras in Tilburg en ik zag op een gegeven moment uit Westelijke richting naar Noord-Oostelijke richting 2 witte bollen aankomen vliegen die soms pulseerden naar een diep rode kleur en dan weer terug naar wit. Als ik moet zeggen op welke hoogte dan schat ik een paar km, maar pin me er niet op vast.

Er was geen geluid te horen dat af kwam van de bollen, je hoort op de achtergrond misschien wel de afzuiging van ons pand, maar dat heeft dus niks met de bollen te maken. Het is overigens rumoerig aangezien ik in het centrum woon.

op het filmpje kun je zien dat ze best snel bewegen, vooral vanaf 0:55 sec, want vanaf dat moment kan ik een vast object op de grond meefilmen, namelijk een kraan. de foto bij deze link: http://i58.tinypic.com/20fvq6w.jpg, is van overdag zodat je een idee hebt van afmetingen en afstanden.

qua grootte hadden beide bollen denk ik de zelfde grootte en lichthelderheid als het ISS die overkomt.

Video

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  In Plain Sight

  Ross Coulthart

  In Plain Sight

  An Investigation into UFOs and Impossible Science

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Tilburg, ufo-meldingen uit Noord-Brabant

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.