Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

  • Wat

    1 object

  • Wanneer

    26 maart 2014 (16:34)

  • Waar

    Hoofddorp,
    bewoog richting zuidwesten

  • Alle details weergeven

HOOFDDORP, NH — Ik heb onlangs al een melding gemaakt op 9 maart van dit fenomeen: object dat bestaat uit pulserend licht van zeer levendige kleuren groen, blauw, rood, wit/geel. Kleuren springen/gaan in mekaar over: http://www.UFOmeldpunt.nl/melding/3655-UFO-te-zien-vanuit-a-dam-noord/

Ik ben daarop op het net gaan UFO spotten en ik moet me zwaar vergissen dat deze uit australie niet dezelfde is als die ik heb gezien: http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=7416:een-radiografische-bestuurde-UFO-video&catid=34:UFO&Itemid=47
Verschil tussen deze waarneming en de mijne: ik zag de UFO behoorlijk in de verte, vandaar dat ik niet met 100% stellige zekerheid durf te stellen dat de waarnemingen identiek zijn.

In de nacht van ma 24-3/di op 25-3 zag ik weer diezelfde UFO, dit keer vanaf 22.30. Naar mijn idee ongeveer dezelfde positie als 9 maart, met idem gedrag als eerder. Dus dacht ik, goh is het dan toch een RC speeltje van iemand met daarop 'zeer geavanceerde' leds?(ik heb zelf een paar aardige led podium lampen maar die komen geenszins ook maar in de buurt van het licht van dit object) Anyway, nog een tijd door de verrekijker staan turen en toen naar bed. Geen idee hoe lang het lichtspel is blijven hangen.

Maar dan, gisteren in de nacht van di 25/3 op wo 26/3 vanaf ongeveer 21.30 was het opeens helemaal bal: 3 stuks van hetzelfde tegelijk!Eerst zag ik vanuit mijn luie tv stoel (kijkt uit over de noordelijke aanvliegroute van schiphol) weer het object zoals bij de 2 voorgaande keren met nagenoeg weer dezelfde positie en hetzelfde gedrag. Echter, met de verrekijker buiten op het balkon ontdekte ik opeens ook de twee identieke andere.

#2 hing op ongeveer dezelfde hoogte als de #1 maar een stuk noordelijker. #3 hing veel, veel hoger dan #1 en #2 en iets zuidelijker dan #2!Dit vond ik al heel wat om mee te maken maar echt versteld stond ik toen #2 opeens wegvloog in pak hem beet zuid/westelijke richting. #2 vloog eerst een stuk in rechte lijn, maakte opeens een 'niet te maken' knik en was even later verdwenen.... Ik moet er nu ik het opschrijf weer om lachen, wow!:)

Ik heb de overgebleven twee UFO's nog een hele tijd in de gaten gehouden maar die bleven daar dus maar wat hangen. Ik ben na elven naar bed gegaan. Geen idee hoe lang de UFO's daar nog hebben gehangen.

In mijn eerste melding noem ik de regio Haarlem/Zandvoort. Vandaag heb ik met de satelietkaart van googlemaps ingezoomd op mijn eigen huis en heb met een geodriehoek een lijn getrokken in de kijkrichting vanaf mijn balkon richting het object. Regio waar ik nu op uitkom (geldt voor UFO#1, de meest zuidelijke en inmiddels 3x verschenen) is vanuit A'dam noord/Oud Nieuwendam richting Hoofddorp/Bennebroek. De twee andere zouden dan meer regio Haarlem kunnen zijn.

Ik kan me niet voorstellen dat anderen dit niet hebben gezien. Wel vind ik het apart dat dit gebeurt rond die nucleaire top. De u in UFO staat m.i. niet voor niets voor unidentified ipv alien... ;)

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Hoofddorp, ufo-meldingen uit Noord-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.