Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

NOORDWIJK, ZH — Eerst viel me 1 object op, knipperende lichten en sporadische bewegingen heen en weer, op en neer. Heb vorig jaar ook een UFO gezien, denk dat je dan alerter bent met kijken naar de lucht.

Ik bleef ernaar kijken en probeerde het op te nemen. Het filmpje is niet goed maar je ziet wel dat het niet iets is dat we kennen. De lichten vormden zelf de vorm van een soort van kwal, of octopus. Zwevend, af en toe bewoog het dus naar links, rechts en snel weer de andere kant op. Op en neer deed het ook.

Na een poosje dacht ik ineens, even verder kijken, mijn blik naar rechts, richting de maan werpend. Raak!Deze was nog beter zichtbaar. Eerst zag ik dat 'ie cirkelde en vervolgens ging deze vliegen. Deze had blauwe, gele en rode lichten. Af en toe zag ik ook groen in het midden. Deze leek qua vorm meer op een kikkervis. Deze was snel en vloog ook ontzettend snel, met die knipperende lichten. Ik rende van achter naar de voordeur om verder te kijken. Op een gegeven moment vloog deze in een soort van rechte lijn omhoog en verdween.

Weer terug naar achter om te kijken of de 'kwal' er nog was, zag ik er nog 1. Boven me. Deze leek meer op de kwal dan op de ander. Hij bleef korte bewegingen heen en weer maken, soms stond 'ie stil en knipperden de lichtjes.

Heeft nog iemand iets gezien rond deze tijd?Kan me niet voorstellen dat ik de enige ben, het was ZO goed zichtbaar. En ook niet verwaarloosbaar (leek op geen enkel punt op een vliegtuig of vuurwerk)

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  In Plain Sight

  Ross Coulthart

  In Plain Sight

  An Investigation into UFOs and Impossible Science

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Noordwijk, ufo-meldingen uit Zuid-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.