Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

GORINCHEM, ZH — Vaak zie ik wolken in de vorm van schepen, niet perse lenticulair clouds. Alsof er een omgekeerd perspectief is zoals een afdruk van een voet in het zand. Deze wolkenvormen/verschijnselen ontstaan naar mijn idee echt niet natuurlijk (zie foto's), zoals bij lenticulair clouds nog de vraag kan zijn.

Ik zie ook wel eens lichtbollen, 'metalen' UFO's of een zwart punt voorbij schieten, maar die zijn meer zichtbaar. Bij de andere verschijnselen is het meer alsof er iets gecloaked is, of alsof dimensie-velden door elkaar heen lopen.

Weet niet of dit echt onder meldingen valt zoals ze hier gedaan worden. Heb daarom een selectie van de foto's maar onder één onderwerp gezet, in één sky album onder de link. Het beste is om ze groot, in detail te bekijken. Deze foto's zijn van het afgelopen jaar tot maart 2013 door mij gemaakt in de regio Gorinchem, bijna wekelijks. Wie herkend dit?

Groet,
Anotheryou

Album link (43 foto's):

http://imgur.com/a/IQxiR#0

Of anders via dit profiel, kies album cloud-ships

P.s.
Geen flauwe reacties s.v.p. van mensen die het zelf ook niet weten. Naar mijn idee zijn wij één van de weinige volkeren in het universum die zich soms wat bescheidener op zouden mogen stellen, er is meer dat wij niet weten, dan dat wij wel weten. Alleen een open geest leert bij omdat ie in staat is zich open te stellen voor wat ie nog niet kan bewijzen of al kent.

Foto's

 • Zien meer mensen onnatuurlijke vormen in de wolken foto

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  De ufo’s van Gorredijk

  Taede A. Smedes

  De ufo’s van Gorredijk

  Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Gorinchem, ufo-meldingen uit Zuid-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.