Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

MIDDELBURG, ZL — Wat ik gezien heb gaat m'n pet te boven,

ik stond met een maatje in zijn tuin te roken en we bespraken wat dingen en keek hem aan terwijl we aan het praten waren. hij stond met zijn rug naar het noordwesten. op een gegeven moment zag ik een rare lichtbundel op zon 35 graden boven de horizon. ik keek nog eens goed en zag een vaag stipje. ter grootte van een speldenkop ( om het maar zo even aan te duiden) er kwam een heldere, witte lichtbundel uit als uit een zaklamp/vuurtoren. het draaide ook (snel) horizontaal heen en weer. ik zag dit zon 4 a 5 keer knipperen/seinen terwijl het geen vin verroer. ik zei nog tegen m'n maatje draai je om en kijk!maar t was al te laat en we keken naar de schemerende lucht...hij zei je ziet spoken maar op dat moment zag ik het verschijnsel nog een keer en deze keer zag hij het ook, waarna het definitief verdwenen was.
voor het gevoel was het honderden kilometers van mij vandaan en veel te hoog voor een vuurtoren. kan dit een UFO zijn of een neutronen ster die tot een supernova uitbarstte?wie heeft dit ook weleens gezien?
ik ben een nuchter persoon en weet wat echt en wat onverklaarbaar is. helaas heb ik geen foto, want mijn camera lag nog binnen. (die ik voortaan maar beter in m'n hand heb voor als ik nog eens zoiets meemaak).

op het kaartje waar je de plek moet aanwijzen is de plek waar ik samen met mijn maatje stond en NIET de plek waar ik het object gezien heb want dat was vele kilometers van ons vandaan.

mvg. PMH.

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  De ufo’s van Gorredijk

  Taede A. Smedes

  De ufo’s van Gorredijk

  Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Middelburg, ufo-meldingen uit Zeeland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.