Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

MEPPEL, DR — Hallo mensen,

De vorige vier UFO waarnemingen heb ik niet gemeld, mijn naaste omgeving kreeg er al wat van, denk dat er meer mensen zijn die dat wel kennen.
Maar vanavond gebeurde er weer iets, ditmaal was mijn vriendin erbij zij zagt m het eerst. Ik vind nu wel dat het tijd is te melden wat hier is gebeurd afgelopen maanden, . wie weet zijn er meer van deze vormen en objecten gezien op andere plekken in nederland

Nadat wij chinees eten opgehaald hadden wouden wij ons huis binnenstappen maar keek mijn vriendin achterom, iets wat ze normaal nooit doet, meteen ziet ze een felle rode bol. Ik zag het toen ook meteen en de zweefde over staphorst richting meppel.

Dit is voor mij niet de eerste keer maar de vijvde in een maand of half jaar tijd. Ik ben ook blij dat deze keer mijn vriendin het object ontdekte.
Wij zijn naar boven gegaan om vanuit de slaapkamer verder te kunnen kijken, met de verrekijker. 8x30 dus ik kon hem nog goed volgen.
Dit was absoluut geen lampion!Ik loop lang genoeg rond op deze aarde om te weten dat niet iets was wat ik niet ken.
De bol pulseerde, het was fel en naar schatting zo groot als een fiat 500 op hoogte. Snelheid varieerde gedurende t zichtbaar was, en opeens vertrok het snel richting meppel tot t stipje niets meer was.

Op dat moment ging ik naar beneden voor de digitale spiegel reflex camera in de hoop dat het terug zou komen. Halverwege hoor ik van boven dat er weer eentje over ons huis dezelfde richting naar meppel vliegt. Eenmaal boven aangekomen zag ik weer een pulserende bol. Het ging dit maal te snel om een foto te maken. Erg jammer, maar ben blij dat ik niet alleen was deze keer.
De afgelopen maanden heb ik totaal 3 rode bollen, een traanvormig object met in het midden donkere balk/streep en de twee helften zwak pulserend oranje licht, ik ontdekt dit ding omdat ik bij onze vijver stond en ineens recht omhoog naar de sterren keek. Ik stond perplex dat dit ding geruisloos boven onze woning zweefde. Ik had geen tijd om iets te pakken qua camera en dit traanvormig object schoot vanuit stilstand zo ongelooflijk hard weg richting 50mtr verder ons overgelegen huizenblok en verdween achter de daken.
Vorige maand in december zag ik weer een bol op een gewone woensdag middag, ik stond om 15.00 uur bij de koivijver te kijken zie ik over ons huis komen ter grote van een auto een ronde metalen bol, absoluut niet lichtgevend, of het nu draaide of dat ik een soort structuur in t metaalkleurig object zag dat kon ik niet goed zien. Het maakte geen geluid, vloog recht tegen laaghangde bewolking in. Ook weer de zelfde richting op staphorst richting zwolle net als het traanvormig object.. Deze metalen bol was geen vliegtuin ofzo, deze vlogen op dat zelfde moment ook in de lucht maar vele kilometers hoger en gaven witte strepen. Dit was geen balon ofzo, de wind die stond met de bewolking gaf aan dit dit object ook door iets voorgestuwd wordt maar zeker geen wind.

Ik ben niet bang nadat ik deze dingen gezien heb, maar realiseer me echt dat een vliegende schotel maar 1 van de zoveel soorten UFO's zijn. de schotel moet ik nog tegenkomen. Ik wil graag weten wat dit is, of wie t zijn, wat ze doen. Wat is dit voor energie, techniek etc... Kom op mensen dit gaat iedereen gewoon aan. Ik keer weer belazerd als ik de energie rekening betaal aan Nuon en weer sta te tanken bij de shell. ga zo maar door.
Waarom zie ik in een paar maand 4 soorten UFO's boven ons huis, wat is de reden dat er zoveel meer sightings worden gemeld dan anders.

Ik snap mensen die nog nooit zo iets hebben meegemaakt als wij vanavond weer. Mijn vriendin hoort al maanden mijn verhalen aan, heb verrekijkers en telescoop gekocht die klaar staan om te pakken tot vervelends aan toe begreep ik wel want een mens wil zien of voelen en dan pas geloven.

Het wordt echt tijd dat we weten hoe het zit.

Een video uploaden had geen zin, de originele video was niet stille hand, dus heb de snelheid erg verlaagd, die kleuren wat aangepast en net een screenshot van het gepauzeerde beeld toegevoegd. De kleuren moest ik iets aanpassen omdat dit ding pulseerde denk ik. Het was geen ster, die bekijk ik zelf ook met telescoop.

Iemand die de video wil of meer verstand daar van heeft moet dit maar ff aangeven wil het bestand wel sturen.

Foto's

 • 2 rode bollen boven Staphorst foto

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  De ufo’s van Gorredijk

  Taede A. Smedes

  De ufo’s van Gorredijk

  Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Meppel, ufo-meldingen uit Drenthe

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.