Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

  • Wat

    7 bollen

  • Wanneer

    27 januari 2013 (19:00)

  • Waar

    Onbekend,
    bewoog richting noordoosten

  • Alle details weergeven

ONBEKEND, — Een formatie van oranje/rode bollen passeerde hoog over zee, vermoedelijk langs de kustlijn. Ik zag ze passeren vanuit een gebouw in het centrum van de stad. De bollen bewogen horizontaal, redelijk langzaam en in een vaste formatie (verschillende hoogtes). Ik telde er minstens zes, maar het waren er waarschijnlijk meer (sommige hoge gebouwen ontnamen het zicht). Mijn eerste gedachte was dat het vliegtuigen of gezien de snelheid wellicht helicopters waren. Ik sluit dat ook niet uit. Maar de oranje, ononderbroken fel schijnende lichten waren ongewoon. We zien veel vliegtuigen vanuit ons huis, maar nog nooit met zulke lichten. Balonnen of lampionnen waren het in elk geval niet, gezien het vluchtpad, vaste formatie en felle licht. Wellicht waren het militaire helicopters die een speciaal licht voerden.
Over het tijdstip ben ik niet zeker, ik ben vergeten het te noteren. Camerabeelden leverden door de omgevingsverlichting niets op. Met de verrekijker zag ik geen toestel achter het licht.
Ik ben niet overtuigd dat het onverklaarbaar is maar ik meld het toch maar voor het geval dat andere mensen het ook hebben waargenomen.

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Buitenland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.