Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

MIDDELBURG, ZL — Hoogte tussen de 90m en 500m. veranderend van vorm object... Het was mijn vrouw Bibi die het object als eerste opmerkte.

Mijn camera ligt nooit veraf...

Ik keek door de zoeker van een 300mm f2.8 lens op een 1dxmk2 camera body. Het object leek te golven met af en toe een scherpe rand als uitsteeksel. Het maakte rollende bewegingen terwijl het stationair in de lucht aan het hangen was. Het object kan zich openen naar de vorm van een paraplu ook kan het zich ook op deze manier voortbewegen. Het openen lijkt ook gericht te zijn naar de oppervlakte omgeving. Precies of het een scan maakt. Ik heb een 2x converter op de lens geschroefd waardoor ik naar 600mm ging. Doch het object leek zich al een stuk verwijderd te hebben en had ik met een manuele focus te maken. Van deze reeks waren de meeste onscherp wegens geen stabilisatie op de lens. Maar op 2 beelden heb ik een mooie smalle ovaal te pakken waar licht detail op te merken is. MIjn vraag... Wat zien jullie op de radar wat ik op mijn camera zie? De beelden zijn gemaakt met kwalitatief materiaal. Gecropt zie je vormen uitstekend. Veel beelden heb ik niet gemaakt. Enkel de belangrijkste wou ik vastleggen. De transformatie van het object. Het object was zichtbaar voor ongeveer 8 minuten. Waarnemers Bibi en Olivier. We posten voorlopig geen beelden.

Schets

  • Veranderend van vorm object schets

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Middelburg, ufo-meldingen uit Zeeland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.