Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

EMMEN, DR — Helaas heb ik niet vanaf het begin kunnen filmen, dit omdat ik reed en niet meteen van alles (wil gaan) denken bij een paar lichten die ik in de lucht zie schijnen. Ik dacht wellicht is het van een feest, FC Emmen, de kermis o.i.d.

Helaas dat ik zo dacht en niet met een telefoon durf te filmen tijdens het rijden, want ik zag dus op meerdere plekken meerdere lichten tegen de wolken aan. Maar alsof het boven de dikke zwarte bewolking zat. Ook zag ik bij sommige licht er onder en sommige niet, maar dit zag er anders uit als de lampen bij bijvoorbeeld Fox Stadskanaal die je in de lucht ziet schijnen.

De lichten boven mij zag ik echt een stuk of 20/30 omdat ik dacht wat schijnt er in mijn auto. Maar omdat ik ondertussen rijd en niet goed twee dingen of meer tegelijk kan tijdens het rijden toch niet ergens stoppen en filmen en gewoon doorrijden.

Uiteindelijk blijf ik maar van alles aan de zijkanten en boven me zien aan licht in de wolken. Er waren grote en minder grote verlichte schijven/cirkels.. geen idee hoe je dit het beste kan omschrijven. Ook omdat het er erg onlogisch uit ziet, omdat wat er gebeurt niet echt zou moeten kunnen (zo ver ik weet dan) en dat dan toch ziet is het lastig voor je brein om te begrijpen wat je nou daadwerkelijk ziet.

De lichten gingen namelijk door elkaar heen en om elkaar, super snel ook traag. De reden dat ik dit ook post is omdat ik benieuwd ben of meerdere mensen dit hebben gezien of gefilmd, of dat er (hopelijk) toch een logischere verklaring achter zit dan iets buitenaards. (Ik geloof zeker in UFO's, maar wat ik aan het begin niet heb gefilmd waar ik enorme spijt van heb waren ENORM VEEL UFO'S DAN ECHT WTF).

Ik ben hier op moment van schrijven ook nog steeds erg onder de indruk van en stotter er gewoon van, van het aantal UFO's die ik nu achteraf waarschijnlijk heb gezien.. maar niet meteen bewust van leek te zijn.

Toen ik de hele rondweg van Emmen over reed, en na de rotonde naar rechts ging bleef ik maar van alles zien maar kon ik niet zomaar mn auto ergens kwijt. Uiteindelijk heb ik hem geparkeerd bij de Stenden en hier nog kunnen filmen wat je ziet.

Hier lijkt het echter op alsof iemand hier mee schijnt en de video's moet je ook met een erg fel/verlicht beeld kijken. Anders zie je het waarschijnlijk niet.

Zoals je het op de video ziet is het al snel, maar wat je met je ogen waarneemt is toch wel vreemder en indrukwekkender dan op de video te zien is.

Dus hopelijk hebben meer mensen dit gezien! Om 10:53/54 op donderdag avond 25 juli heb ik de video's gefilmd. Hiervoor heb ik gereden vanaf Heli Holland t/m de Stenden. Aan de overkant en rechts van Heli Holland als je vanuit EC naar de rotonde rijd zag je dit alles wat ik beschreef. Ook achter de bomen daar waar afval volgens mij is enzo, en wanneer je over de rondweg rijd aan de rechter kant daar achter ook.

Wellicht dat mensen in deze buurt nog iets hebben gefilmd of camera's hebben hangen waar je de lucht ziet? Voor mijn gevoel zat ik heel even in een film namelijk en wil heel graag zeker weten of dit buitenaards is, of dat het toch op al die plekken gewoon mensen keihard aan het trollen waren. Lijkt me sterk, maar zo ja applaus dan voor jou want je hebt me de stuipen op het lijf gejaagd dan.. ??

De twee video's zijn niet super helaas en je ziet vrijwel niets van wat ik zelf zag, daarom de uitgebreide beschrijving omdat ik heel graag nog andere beelden zou willen zien hier van. En ook niet veel in vergelijking met wat ik ervoor zag.

Ongeveer 5 minuten na het filmen van de video's ben ik nog verder gaan zoeken maar heb ik helaas helemaal niets meer kunnen vinden om te filmen.

Meest waarschijnlijke verklaring

Promotionele verlichting

We zijn toch bang dat het gaat om schijnwerpers van de zomerkermis van Emmen. Meer…

Video

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Emmen, ufo-meldingen uit Drenthe

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.