Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

ROOSENDAAL, NB — Op mijn weg naar huis, zat ik op de fiets op een pikke donker fietspad langs de snelweg (A17 zuidhollandweg) mijn muziek op en ik was lekker aan het mee zingen, want ja niemand hoort je daar toch.

Plotseling zie ik de sigaar met voorop een driehoek vormige UFO. een soort pijl dus. De voorste punt had een lamp met een warme gelige gloed er omheen, daar achter 2 of 3 kleinere lampjes (een prisma 3 zeide heeft 1 punt en als je die op zijn zijkant legt heb je van uit een hoek dus 3 punten achter de voorste). Hij loog niet erg hoog, aangezien vliegen, en niet heel hoog in de lucht. Ik dacht in eerste instantie dat het om een vuurpijl ging of een straaljager. maar het was veel te groot voor een vuurpijl en ging vele male sneller dan een straaljager. ik bedacht mij toen dat het ook een vallende ster of een commeet kon zijn, dit viel ook weg aangezien hij zo recht als een straaljager ging. Toen ik het zag viel ik bijna van mijn fiets en ik sloeg meteen mijn koptelefoon van mijn hoofd, om te luisteren. Het was Muis en Muis stil. Ik kreeg een geweldig gevoel van binnen, ik wist het zeker!Een schets maken wordt erg lastig aangezien het vooral om lampen kleuren in een vorm gaat.
de totale vlucht duurde zo' n 4 seconden dat ik hem zag toen verdween hij achter de bomen. Gegevens om snelheid et berekenen voor de wiskundige. hoogte van ongeveer 150 meter en een visuele afstand afgelegd van ongeveer 500 meter. ik hoop dat jullie daar wat mee kunnen ik ben geen wiskundig wonder.

WAUW!PLease update me !

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Roosendaal, ufo-meldingen uit Noord-Brabant

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.