Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

ECHT, LB — Ik zag vanaf het balkon een glanzende bol vlak boven een bomenrij langs het spoor die zich met constante snelheid verplaatste. In eerste instantie leek het op een heliumballon, die het zonlicht weerkaatste, maar daarvoor vloog ze te snel. Daarna dacht ik aan de politiehelikopter die een paar uurtjes ervoor in zuidelijke richting vloog, maar die bevond zich op grotere afstand en was duidelijk als zodanig herkenbaar. Dit object bevatte geen staartstuk en was ook niet wit. Geluid hoorde ik ook niet. Vervolgens dacht ik aan een drone, maar onwaarschijnlijk gezien de grote afstand die het object vrijwel rechtlijnig aflegde. Vrijwel, omdat het erop leek dat het ineens van richting veranderde in meer oostelijke richting, maar eveneens plotseling een snel steeg. Te snel voor een helikopter, maar op die afstand (minstens 1 kilometer) zou het wel een flinke drone moeten zijn als ik die nog kon zien zonder reflecterend zonlicht.
Ineens boog het af in meer noordelijke richting en verdween uit het zicht tegen een blauwe wolk op de achtergrond. Ik heb niks zien terugkeren of gehoord en op Flightradar was geen verkeer waarneembaar in dit gebied.

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Echt, ufo-meldingen uit Limburg

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.