Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

ROERMOND, LB — Er kwam een licht, leek een koepelvormige lamp, naar mij toe vliegen. Door de beweging dat het maakte waren 3 van die koepels te zien. Het draaide zodat ik de onderkant kon zien. Deze was driehoekig (in de vorm van een kleine driehoekige elektrische schuurmachienen) en donker van kleur. Het maakte een draai beweging zodat ik de onder kant en de voorkant kon zien. Het hing een moment stil met het licht naar mij gericht. Toen draaide het zodat de onderkant weer zichtbaar was en steeg met de punt van de driehoek in een rechte lijn naar omhoog. Vrij hoog draaide het met de onderkant naar beneden en vloog mijn richting uit en verdween buiten mijn gezicht veld hoog over het dak van mijn appartement op de 4 e verdieping. Ik ging buiten kijken maar het was niet meer te zien. Dit duurde ongeveer 2 minuten. Het was rond 15.00 uur. De afstand was moeilijk in te schatten en daarom ook de grote. Voor mijn idee was het niet zo groot. Toen ik het voor het eerst zag dacht ik dat het een helikopter zou zijn die een plaats zocht om te landen. Ik maakte het raam open om het geluid te kunnen horen, omdat te controleren, maar het maakte geen geluid. Het had geen propeller. De lichtkoepels vormde de bovenkant. Het object vloog heel soepel glijdend. En steeg snel omhoog.
Het was fascinerend om te zien, wilde mijn telefoon niet halen omdat ik bang was dat het dan weg zou zijn. Ik weet niet of nog meer mensen het gezien hebben.

Schets

 • Driehoek met 3 koepels helder wit licht schets

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  De ufo’s van Gorredijk

  Taede A. Smedes

  De ufo’s van Gorredijk

  Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Roermond, ufo-meldingen uit Limburg

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.