Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

MERKELBEEK, LB — Een kruisvormig? Koperkleurig? iets op ca. vliegtuighoogte, te hoog voor een opname met mijn camera, ging langzamer dan een vliegtuig, vrij regelmatige "flits" om de ca.3sec. Soms iets langere tussenpose.
Op die hoogte en lijn zie ik ook vliegtuigen maar die zijn zilverkleurig dit was duidelijk anders, wel in een vrij strakke lijn geen condensstrepen die ik bij ieder vliegtuig vanmorgen wel zie.

Ik zat in de tuin en zag de hele tijd vliegtuigen en tussen 2 condenslijnen zag ik ineens dat voorwerp. Het viel mij op omdat het flikkerde misschien door de zon, maar er "flitste" elke 2, 3 soms meerdere tellen iets. De vliegtuigen zien op hoogte zilverkleurig uit dit niet, het was koperkleurig, het leek op vliegtuig hoogte te zitten maar ging trager dan een vliegtuig. En had geen condensstreep, geluid heb ik niet gehoord, maar vliegtuigen op hoogte hoor ik ook niet. Toen het " boven" mij langs zeilde zag ik een " kruisachtige" vorm anders dan een vliegtuig. Het flitsen leek van een van de uiteinden van het kruis te komen. Ik heb met de telefoon geprobeerd een foto te maken maar het was te ver weg ik zag het niet door de lens. Ik kon het lange tijd volgen omdat het vrij langzaam van oost naar west ging, langzamer dan een vliegtuig.
Overigens is mijn locatie Sittard. Meer heb ik niet helaas.

Onvoldoende informatie

Op basis van de beschikbare informatie zijn er geen of meerdere verklaringen mogelijk.

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    In Plain Sight

    Ross Coulthart

    In Plain Sight

    An Investigation into UFOs and Impossible Science

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Merkelbeek, ufo-meldingen uit Limburg

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.