Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

OLDENZAAL, OV — Vanuit west richting zuid-oost verscheen eerst 1 oranje groot helder punt die met beste snelheid vloog. Als ik in moet schatten op normale hoogte van vliegtuigen, toch met grotere snelheid dan een vliegtuig. De lucht was helder dus zeer goed waarneembaar.
Het lichtpunt had een constante heldere oranje kleur en had geen knipperende lichten. Er was geen geluid.

Het aanvullende vreemde gedeelte begon toen 3 andere minder heldere punten (ik dacht eerst dat het sterren waren) vanuit stilstand en ogenschijnlijk allen op zelfde afstand van het grote lichtpunt onnatuurlijk met exacte zelfde snelheid mee begonnen te vliegen. Zoals iemand hieronder al aangeeft: in een soort van diamant vorm.
De nu 4 lichtpunten vlogen met exact constante snelheid door totdat ze verdwenen achter het dak van het huis en ik het niet meer kon volgen. (Richting oost). Nog steeds geen geluiden te horen.

Er waren ook nog 2-3 andere lichtpunten te zien die dezelfde richting als het object opgingen, maar verder uit de buurt waren.

Ik dacht ook te zien dat het grote lichtpunt een ietwat snelle bocht maakte en corrigeerde, ik ben hier alleen niet helemaal zeker van.
Het spektakel duurde ongeveer 2 minuten, en is zeker niet iets wat ik kan vergelijken met wat ik tot nu toe in mijn leven heb gezien.

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  De ufo’s van Gorredijk

  Taede A. Smedes

  De ufo’s van Gorredijk

  Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Oldenzaal, ufo-meldingen uit Overijssel

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.