Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

ROTTERDAM, ZH — Afgelopen jaar, oktober 2022, zag ik vanuit mijn woonkamer toevallig iets bewegen in de lucht. Het raam waaruit ik keek, is aan de zuidkant en het object zag ik in de zuid-zuidwestelijke richting vanuit mijn woonkamer en ging min of meer richting het zuiden.
Het was bewolkt maar droog op dat moment en de bewolking was volgens mij vrij laag. Het object vloog of bewoog dus daaronder anders zou ik het niet hebben kunnen zien.
Het is moeilijk te omschrijven omdat het op geen ander voorwerp leek. De bovenkant van het object was vierkant en daaronder leek een lange cilinder-achtige vorm aan de onderkant van het vierkant te zijn bevestigd. Dat is de eenvoudige beschrijving. Maar het hele object was met veel meer details, kleine onderdelen en met structuur en het hele object leek op van niet glimmend metaal of iets dergelijks te zijn gemaakt. Afmetingen waren moeilijk te bepalen maar ik schat het vierkant op 5 x 5 meter, en de hoogte van de cilinder vanaf het vierkant tot aan de onderkant van de cilinder, ca. 25 meter. De beweging was in een rechte lijn en stationair, geen versnelling of vertraging. De snelheid schat ik op ca. 100 km per uur (?).
Het leek op geen enkel vliegend object dat ik tot dan toe heb gezien en maakte, voor zover ik kon horen geen geluid.
Omdat ik geen foto of video heb kunnen maken, heb ik een 3d-render gemaakt en als jpg meegestuurd.
Het object leek meer op iets mechanisch, een soort drone, en bewoog in een rechte lijn alsof er een onzichtbare rails was. Wat ik nog ben vergeten te melden is dat de beweging van het object niet dezelfde richting had als de windrichting.

Foto's

 • Vierkant plat object met lange cylinder aan onderkant foto

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  In Plain Sight

  Ross Coulthart

  In Plain Sight

  An Investigation into UFOs and Impossible Science

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Rotterdam, ufo-meldingen uit Zuid-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.