Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

ROTTERDAM, ZH — Mijn balkon kijkt breed uit op het zuiden, met rechts (zuidwest) zicht op het Erasmus ziekenhuis. Ik zat een sigaret te roken toen ik plots een redelijk grote taco/boemerang vormige verschijning zag die geruisloos en erg laag met redelijk snel tempo diagonaal van zuidoost naar zuidwest bewoog.

Een normaal vliegtuig vliegt rechtop, met duidelijke lampen die "links en rechts" aan de uiteinden van de vleugels te zien zijn. (Als een vliegtuig zo laag overvliegt dan zou ik eerder 112 gebeld hebben dan er hier een melding van maken bij wijze van spreken)

Het was donker dus veel vorm van de rest van het object kon ik niet zien, maar opviel waren twee grote doffe witte lichten, alsof het meerdere bij elkaar waren. Ze waren niet fel, het leek alsof er een waas overheen zat waardoor het object half doorzichtig was.

Deze lichten leken ook aan de uiteinden van het object/vleugels te zitten, maar waren dusdanig groot dat dit niet zou kloppen voor de lichtjes van een vliegtuig. Gelijk hierna heb ik flightradar gecheckt maar daar was niks te zien wat op dat moment overvloog.

Na er 2 seconden verbaasd naar gekeken te hebben, draaiden de lichten/het object van een halfschuine houding naar een verticale positie en vloog verder. Ik heb een foto geprobeerd te maken, echter heb ik een wat oude telefoon die niet gelijk kon focussen in het donker. Dit heeft geresulteerd in een erg wazige foto dus helaas heb ik geen scherp bewijs van dit object. Toen ik opkeek van mijn telefoon na het maken van de foto was het object nergens meer te bekennen.

Op de wazige foto heb ik ter beeldvorming een schets gemaakt van het object, op dezelfde plek en met hetzelfde formaat waar ik het in de lucht zag hangen. De witte bollen zijn hier de lichten zoals ik ze zag, en de grijze ovaal met de vorm die vaagjes te zien was.

Reden van mijn melding is dat ik hier een andere melding zag van een soortgelijk object anderhalf uur voordat ik het zag.

Foto's

 • Boemerang vormig object met grote doffe lichten foto

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  In Plain Sight

  Ross Coulthart

  In Plain Sight

  An Investigation into UFOs and Impossible Science

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Rotterdam, ufo-meldingen uit Zuid-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.