Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

BREDA, NB — Het begint net te schemeren en er zijn nog geen sterren te zien. Ik zie in het westen een felle ster. De ster dooft langzaam tot dat ik het niet meer zie. Ik zeg dit tegen mijn vriendin (wij laten de hond uit) wij kijken nu beide naar het westen en zien op een andere plek een lichtpunt ontstaan. Dit lichtpunt wordt steeds feller (tot dat het een felle ster lijkt) en verdwijnt vervolgens weer. En meteen daarna zien wij het vervolgens weer op een andere plek nog eens gebeuren. En vervolgens gebeurt het nog eens (voor de laatste keer) dit keer lijkt het alsof het op de plek gebeurt waar een lichtpunt al eens eerder kwam.

Dus vier lichtpunten die na elkaar “ontstaan” en weer uitdoven. Misschien waren het er drie omdat er een op de zelfde plek leek op te komen. Ze bewogen niet en leken kwa grote op felle sterren. Het was niet bewolkt en wij hoorde geen geluid. Ik had het gevoel dat het heel ver weg gebeurde. Het is moeilijk te zeggen op die afstand hoe ver de lichtpunten uit elkaar waren, maar ze waren vanaf ons gezien redelijk dicht bij elkaar, en er waren maar enkele seconde tussen dat de een dooft en de andere ontstond. De lichtpunten zelf hielden ongeveer 10/15 seconden aan voordat ze “doofde” tot dat wij ze niet meer konden zien.

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  In Plain Sight

  Ross Coulthart

  In Plain Sight

  An Investigation into UFOs and Impossible Science

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Breda, ufo-meldingen uit Noord-Brabant

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.