Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

SCHIJNDEL, NB — Aantal jaren terug ook gezien toen in Eindhoven. Kwam toen thuis vol ongeloof en vertelde mijn vriendin volgens mij heb ik een vliegende schotel gezien. We zijn toen gaan googelen en warempel het klopte omdat er diverse meldingen stonden dat die avond meerdere mensen wat gezien hadden boven Eindhoven.
Nu deze nacht stond ik in de tuin en boven mij tussen de sterren zag ik een heel fel licht. Eerst controleer je op geluid of vliegtuig lampen of een satelliet.
Ook reactie hieronder dat het misschien lampen konden zijn van een festival.
Ook geen vallende ster. Het gaf bij mij direct spijt dat ik het hier geschreven heb. Ik ben niet achterlijk en ik weet wat ik gezien heb en daar laat ik het bij.

Zo’n Fel wit object ging dus razendsnel vanaf positie boven mijn hoofd Kris kras tussen de sterren door niet normaal zo snel. Toen stopte het weer en in een flits kon ik hem na kijken totdat hij helemaal uit het oog was. Dus vloog niet in een rechte lijn alleen op het laatst toen hij giga snel geruisloos verdween uit het zicht.
Omdat ik het weer zo bijzonder vond heb ik geen foto’s gemaakt. Het was rond 4 uur s’ochtends en heb een iPhone en die maakt geen scherpe foto’s op die afstand. Waren ook geen orbs of licht entiteiten. Te hoog en te ver weg. Het gekke was dat hij ter hoogte vloog van de sterren want even dacht ik nog die raakt die ster en door de luchtstroom denk ik zag je de ster aan de kant gaan. Het was een heldere nacht.
Orbs en licht entiteiten Vele malen al gefotografeerd. Dit was echt iets onverklaarbaars tenminste voor mij was het duidelijk. Meer kan ik er niet aan toevoegen.

Onvoldoende informatie

Op basis van de beschikbare informatie zijn er geen of meerdere verklaringen mogelijk.

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  De ufo’s van Gorredijk

  Taede A. Smedes

  De ufo’s van Gorredijk

  Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Schijndel, ufo-meldingen uit Noord-Brabant

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.