Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

ALMELO, OV — Maandag 09-05 rond 14.45 uur hoorde ik een vliegtuig achtig geluid, maar dan veel heftiger.
Ik zat even buiten en keek omhoog, zag in de verte wel wat grote vliegtuigen met een condens-streep achterlatende, maar die konden het niet zijn, het geluid kwam van recht omhoog (boven Almelo zeg maar)

Toen zag ik een zwart iets, leek rechthoekig-ish, vloog hoog, rechte lijn van zeg Amsterdam > Almelo dus van West naar Oost, behoorlijke snelheid.
Edit, die had geen condens-trail achter zich zoals wel bij die zeg airliners e.d. die dag

Ik dacht is dat nu een grote vogel die ff 'zweeft'? maar raar het geluid klonk ook daar weg... en bleef gelijk (stand en vorm) dus geen grote vogel, kon het niet verklaren, keek eens scherper en er leek naar voren toe de afbeelding van een soort fighter-jet iets, maar dat leek doorzichtig, althans zelfde kleur als de blauwe lucht van gisteren en leek iets te vibreren zeg maar, magoed was ook 25 graden, dus kan daarvan komen.

Het verdween na ff te volgen door mijn afdakje even uit beeld, ik stond dus snel op om het nog wat te volgen, maar hup... ineens weg.

Later dacht ik? wat raar, geen UFO iets, maar wel onbekend, zou het wellicht een 'stealth fighter' oid kunnen zijn van de US NATO oid die zich redelijk onzichtbaar kan maken? dus zeg maar zelfde als de surroundings? daar leek het op, dus eerst een deel, zeg stuk van neus tot brede wings (zwart dkr grijs achtig) en daarna ook de 'wings' stealth maakte? anders kan ik het zo niet verklaren? wellicht op missie >> Dld Ukraine? Amerikanen? in elk geval heel vreemd voor mij, dacht zal het ff melden, kon er zo nog niet wat over vinden hier, helaas geen foto's, was te verbaasd en geïnteresseerd en stond buiten, telefoon binnen.

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Almelo, ufo-meldingen uit Overijssel

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.