Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

BLARICUM, NH — Ik weet niet of ik het hier kan melden maar ik probeer het toch maar. Allereerst wil ik zeggen dat ik de observatie van dit vreemde fenomeen live heb zien gebeuren op youtube. Ik volg namelijk live feeds van vulkanen en nu zag ik bij de Popocatepetl in Mexico iets wat ik niet kan verklaren en nergens is terug te vinden op internet. Terwijl dit niet een klein onduidelijk puntje was maar echt heel duidelijk en groot was.

Er kwam rond half 3 middennacht (lokale tijd) ineens een licht van boven de vulkaan naar beneden gedaald. En het leek eerst op de maan, althans dat dacht ik alhoewel ik het al wel vreemd vond. Maar een moment later kwam er ineens een kleur omheen waardoor het net leek alsof de zon op kwam. Maar dat zou natuurlijk vreemd zijn op dat tijdstip. En op een gegeven moment was de hele cirkel zichtbaar voor de berg en leek het in contact te staan met iets blauwachtig in de lucht . Na een tijdje werd de bol ineens groter en feller alsof hij elk moment kon exploderen. Maar toen werd ie kleiner en ineens was het weg samen met hetgeen in de lucht. Het hoogtepunt van dit fenomeen duurde ongeveer een halfuur, maar voordat de bol echt zichtbaar werd zag je al dat er ineens licht verscheen boven de vulkaan.

Ik heb geprobeerd via internet iemand te bereiken uit Mexico, maar na het zien van de screenshots kreeg ik geen antwoord meer terug. Ze hadden het wel gelezen en gezien maar helaas kreeg ik er geen verdere uitleg van. Maar dat kan natuurlijk allerlei redenen hebben. Dus vandaar dat ik het hier wil vragen. Ik heb er een stuk of 6 screenshots van gemaakt, maar helaas kan ik ze niet allemaal uploaden.

Maar kijk maar naar de foto's en oordeel zelf. En als er een uitleg voor is hoor ik dat graag!

Meest waarschijnlijke verklaring

Lens flare

Lensflare van de maan zie commentsectie. Meer…

Foto's

 • Zeer vreemd fenomeen op live feed gespot foto
 • Zeer vreemd fenomeen op live feed gespot foto
 • Zeer vreemd fenomeen op live feed gespot foto
 • Zeer vreemd fenomeen op live feed gespot foto

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  In Plain Sight

  Ross Coulthart

  In Plain Sight

  An Investigation into UFOs and Impossible Science

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Blaricum, ufo-meldingen uit Noord-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.