Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

ALPHEN AAN DEN RIJN, ZH — In late schemering 2 fel roze led achtige lichtbollen boven de Zegerplas, ik was eerst zeker dat het drones waren. De een vloog naar mijn richting een meter of 15 boven het water. De ander verdween ver achter de bomen ergens in de weiland helemaal aan de andere kant van de plas nog voorbij het aarkanaal, die verdween naar beneden uit zicht. Afstand tussen de twee moet zo'n 500 meter geweest zijn. Degene die mijn kant op vloog daalde en op ongeveer 10m boven het water gingen alle lichten ineens uit. Ik zag niks meer en ook geen geluid te horen. Ik verwachtte de drone te zien te krijgen maar niks. Ik was aan het hardlopen en mijn zoontje fietste met mij mee. Ik vroeg hem of hij die felle lichten ook had gezien en hij beaamde dat en dacht dat het een vliegtuig was. Er waren meerdere mensen in de buurt die ik voorbij liep, maar heb geen drone bestuurder opgemerkt. Na een paar honderd meter verder te zijn gelopen richting het aarkanaal voorbij de waterskibaan ving ik een glimp op van de andere drone. Zelfde fel roze led kleur veranderde heel kort in een felle witte led kleur waarnaar de bol uit zicht verdween. De bollen waren soort van open en hadden rondom soort van flappen waar het licht vanaf kwam. Doorsnede van de bollen schat ik op minimaal 50 cm.

Kunnen drones geweest zijn, maar ik heb nergens dergelijke drones kunnen vinden en feit dat ze meer dan 500m uit elkaar volgen en op niet voor de hand liggende plaatsen verdwenen komt mij vreemd voor.

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Alphen aan den Rijn, ufo-meldingen uit Zuid-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.