Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

ZAANDAM, NH — Ik zat de meteorieten regen te kijken, ik keek links onder casiatrope hoe je dat schrijft weet ik niet ter hoogte van de grote beer. En ik zag een ETcraft geluidloos, groot als een 2 euro munt in de lucht, over vliegen van ri noord Oost, noord, naar noord West, en het was dichtbij ook, ik heb nog nooit dit zo dichtbij gezien ik ben helemaal van me doen ! Ik schrok ging snel ademen en bevroor ging daarna giegelen . Heb eerder wel een lichtbol als een satelliet achtig gezien wat ovaal was blauw licht met donker in het midden wat zich echr liet zien aan mij werd vel en verdween daarna, dat was me eerste echte sighting, maar dit was ongeëvenaard, wauw! Het hing een beetje zo boven jet huis achter de tuin van me ouders, waar ik nu ben. Ik ren naar binnen pak me lazer en scheen naar boven en er kwam een vel licht dat een keer vel scheen en verdween een stip uit het niets. Nee geen meteoriet 100% niet, dit was een reactie op mijn lazer. Iets wat ik gezien had mijn eerste keer CE5, maar dit ongelovelijk een echt schip wat ik zag wauw ik weet even niet wat ik moet zeggen dus ik dacht ik typ het hier want met wie kan ik het er nou over hebben ze verklaren me voor gek dan! De tekening die ik gemaakt heb is pruts werk maargoed uhm ja rond in het midden en aan ieders zijde een lang ding net als is starwars maar niet het zelfde hoor, uh ja het was best snel ik denk 4 sec dat ik het gevolgd heb met mijn ogen daarna zat het achter de boom kon io het niet zien vanuit de tuin. Woow m'n hartslag! Echr bijzonder dit! Was geen drone, geen meteoriet geen satelliet geen vliegtuig het was veel ste dichtbij, zaten geen lichtjes op het was best donker. Helemaal geluidloos, 2D ofzo ik zag het plat. Als een papiertje aan een touwtje, maar supersnel en strak van rechts naar links, ongelofelijk. De bogen om het midden heen waren donkerder grijs tegen zwart aan en het midden donker grijs.
Ps. Het was wel in een geheel misschien dat er klein beetje ruimte tussen het midden en de lange zijkanten zaten maar voor mijn oog zat het aan elkaar vast.

Foto's

 • Zag een volledig schip. Zie mijn pruts tekening foto

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  De ufo’s van Gorredijk

  Taede A. Smedes

  De ufo’s van Gorredijk

  Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Zaandam, ufo-meldingen uit Noord-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.