Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

ALPHEN AAN DEN RIJN, ZH — Ik rookte een sigaret bij het raam van mn appartement. De lucht was redelijk helder en toen zag ik in mn ooghoek een licht bewegen als een pingpongbal. Het was zo raar om een licht te zien dat bewoog als een stuiterbal, geen geluid maakte en vervolgens zijn weg vervolgde. Ik besefte dat ik dit moest filmen want dit was zo bizar! Toen ik begon met filmen bleef dit licht zich verplaatsen. Ik kijk op flightradar en er was geen vliegtuig te zien dat in die richting ging. En ook apart is dat de vliegtuigen die ik eerder vandaag zag overvliegen een andere route hadden en van die vliegtuig sporen achterlieten en een geluid maakte. Dit object bewoog totaal anders, glimde als een spiegel(camera legt dit helaas minder goed vast) en maakte geen geluid.

Ik wil benadrukken dat dit gekke licht eerst als een stuiterbal bezig was. Ik ben den vliegtuigfan en die kan ik altijd redelijk tot goed op de camera zetten. Dit was nogmaals, geen vliegtuig want er stond niets op flightradar. Ook was het geen drone na talloze filmpjes te zien van drones is er geen 1 die zo bewoog als dit voorwerp.

Video

Foto's

  • Ronde lichtbal foto
  • Ronde lichtbal foto
  • Ronde lichtbal foto

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Alphen aan den Rijn, ufo-meldingen uit Zuid-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.