Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

ZAANDAM, NH — Ik heb de lichten in juni/juli gezien maar zit er al lang mee, dus heb ik nu toch besloten om het hier te melden. Het waren 5 witte (met een heel klein beetje lichtblauw) lichtpuntjes die steeds in dezelfde formatie bleven (zie schets), het middelste puntje was het felst. Ze vlogen alle 5 de hele tijd in dezelfde tempo en bleven de hele tijd de formatie aanhouden, niet één lichtje had zich dichterbij of verder bewogen van/naar het middelste lichtje. Ik had die lichtpuntjes gezien toen ik uit mijn raam keek, na een tijdje zag ik de lichtjes niet meer omdat ze achter een boom vlogen. Dus ik denk dat het één object was met 5 lichtjes eraan. Ik dacht ook nog een hele tijd dat het een of andere rare vliegtuig was maar ik heb in mijn buurt vaak vliegtuigen en ze zien er ook soms raar uit, maar dit was heel anders. De lichten zaten ook al te ver uit elkaar om van een vliegtuig te zijn, dus het is vast een UFO. Verder weet ik er niks meer van, maar hoop wel dat iemand dit kan bevestigen.

PS: op de schets zijn de puntjes zwart omdat het wit niet zo goed te zien is op wit. Ze zijn ook geschilderd van achteren (ik keek van de zijkant).

Schets

 • 5 lichtpuntjes die heel langzaam naar het westen bewogen schets

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  De ufo’s van Gorredijk

  Taede A. Smedes

  De ufo’s van Gorredijk

  Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Zaandam, ufo-meldingen uit Noord-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.