Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

VENLO, LB — Enkele dagen op rij hebben wij, mijn vrouw en ik, een 3 tal objecten over zien vliegen over ons huis. Ze vlogen veel te laag voor een vliegtuig en wij dachten eerst aan een drone die gebruikt worden bij de overheid, gevechtsdrone, maar toen het eerste object over vloog, was het ook veel te groot voor een drone. Daarbij leek het of dat het object Een super grote bouwlamp voorop aan had staan. Maar deze lamp was zo fel dat het wel een ster leek. Op de zijkant waren oranje en groene lampen te zien. Ook maakte het object wel geluid maar niet echt hard. En bij een vliegtuig wat zo laag zou vliegen zouden vele hardere geluiden vanaf komen.
Nadat het eerste object over gevlogen was in een rustige geleidelijke vaart en verdween achter ons huis, kwam er een 2e over vliegen. En na deze 2e zelfs een 3e.
Wij hebben het geprobeerd te filmen maar je ziet enkel een licht bolletje op de foto.
Maar nu komt het want 2 dagen daarna op 12/9/2020 kwamen er weer 3 overvliegen rond de zelfde tijd (rond 22u). Hierbij hadden de objecten geen lamp aan maar toen ze iets dichterbij kwamen pas toen ging die felle lamp aan.

Gisteren zaten we weer rond die tijd buiten om een sigaretje te roken en er kwam weer een object over. Het leek wel de zelfde soort gelijk vliegend object, alleen had deze de lamp niet aan en toen hij zowat recht over ons huis vloog konden we beter zien dat het een soort zwarte driehoek was met groene en oranje lampen die knipperde aan de zijkant van het object. Toen hij exact boven ons was en wij vol verbazing naar boven keken, maakte hij een vreemd machine geluid en sprongen 2 grote felle lampen aan die op ons werden gericht. Ik zou bijna aan me zelf gaan twijfelen en het haast niet geloven als het niet was dat mijn vrouw er ook bij was en zij over het algemeen erg nuchter is in dit soort dingen. Maar zelf zij had het idee: dit is geen normaal vliegtuig. Met het geluid wat het object maakte en de lampen die plots op ons werden gericht, leek het net of we in een film zaten en dat we zo elk moment opgestraald konden worden.
Omdat we de voorgaande dagen al hadden geprobeerd deze objecten te filmen, wat niet was gelukt, hadden we bij deze laatste keer helaas geen camera aan.
Maar vanavond zit ík weer buiten om te zien of ze weer over zullen komen en dan probeer ik het opnieuw vast te leggen

Video

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Venlo, ufo-meldingen uit Limburg

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.