Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

DEN HAAG, ZH — Tis niet perse een lichtgevende bol dan dat het een licht is. Ik heb dit object de afgelopen anderhalve week vaker gezien. Bijna elke avond, ik dacht eerst dat het een ster was die ik nooit had opgemerkt tot me vriendin er iets over zei. Ze had mij verteld dat zij de ster nooit had gezien wat raar is omdat zij altijd in de duinen haar honden uit laat en zo goed de lucht en ook de locatie van de bol kan zien. De ''bol'' komt elke keer op exact de zelfde locatie. Ik kan vanuit mijn raam altijd die locatie zien. Zo juist was de lucht eerst donker en opeens verscheen er een licht dat vanuit de ''bol'' die eerst veel rond bewoog tot hij stil stond op exact de zelfde plek als vorige avonden. Ik had dit nog nooit gezien en hierdoor denk ik dan dus ook dat het geen ster is maar een luchtvaartuig. Hieronder zal ik foto's zetten van het lichtpunt.

Na de foto's kan ik duidelijk zeggen dat het 2 lichtpunten zijjn. Een kleinere en een grote. Het eerste wat in me naar boven schoot was een planeet met een maan die nu zo in de baan van de zon zijn dat ze zichtbaar voor ons zijn, maar dat zou niet verklaren waarom ik het zo zag bewegen.

Top 3 ufo-boeken

 1. 1
  We zijn misschien niet alleen

  Taede A. Smedes

  We zijn misschien niet alleen

  Ufo’s toen en nu

 2. 2
  In Plain Sight

  Ross Coulthart

  In Plain Sight

  An Investigation into UFOs and Impossible Science

 3. 3
  UFO’s in België en Nederland

  Frederick Delaere

  UFO’s in België en Nederland

  De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Den Haag, ufo-meldingen uit Zuid-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.