Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN, ZH — Rond genoemd tijdstip reed ik over de Randweg ter hoogte van Reeuwijk richting de A12 naar Utrecht. Op de randweg zag ik drie opeenvolgende lichten vanuit Reeuwijk richting de A12 zweven en daarna richting het oosten afbuigen.

Ik nam aan dat het helikopters waren vanwege de afstand en snelheid. Op de A12 zag ik één van de lichten tussen Nieuwerbrug en Woerden hangen. Terwijl ik het passeerde zag ik duidelijk dat het een driehoek was met een blauw/groen licht in het midden.

Het tweede licht hing boven A12 en naderde ik met ongeveer 120 km per uur. Hoe dichterbij ik kwam hoe duidelijker ik een boomerang vorm (platte driehoek?) met een groen licht aan de linkerpunt en een blauwe aan de rechterpunt. De "neus" was een zeer fel wit licht zonder dat er stralen uit kwamen. Deze constructie kwam uitermate groot op mij over. Meer mensen moeten dit object gezien hebben.

Het derde licht bevond zich verderop aan de zuidkant van de A12, een stuk verder weg. Ik kon nog steeds minstens drie verschillende lichten onderscheiden, dus waarschijnlijk ook een driehoek.

Het was een behoorlijk bevreemdende ervaring.

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Nieuwerbrug aan den Rijn, ufo-meldingen uit Zuid-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.