Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

BARENDRECHT, ZH — Op vrijdagavond rond half 11, kwart voor 11 zag ik opeens door het raam een helder licht aan de hemel branden. Het trok mijn aandacht omdat het fel was maar toch hoog hing en niet te plaatsen was aangezien ik iedere avond die kant op kijk. Toen ik eenmaal langer ging kijken maakte het een, voor mijn gevoel, een Noordoostelijke beweging. Dat gebeurde in een strakke lijn met hoge snelheid. Vooral vanwege de hoogte had ik problemen het te plaatsen wat het voor iets was. Het leek 1 grote bal licht te zijn die enigszins flikkerde. Het kan geen vliegtuig zijn geweest omdat niet knipperde, een totaal andere hoogte heeft dan een standaard vliegtuig en voor mijn gevoel zo goed te zien was dat ik geluid zou moeten horen. Daarnaast was de snelheid en lijn waarmee het zich bewoog niet te plaatsen is bij een vliegtuig. Mijn aandacht kreeg het nog meer toen ik exact dezelfde ballen (ik denk dat ik er een stuk of 8 heb gezien) precies dezelfde richting op gingen. Dat deden ze in exact dezelfde richting en hielden dezelfde lijn en snelheid aan.

Ik woon in de buurt van het Eindhoven airport maar dat doe ik al jaren en ik kan garanderen dat het niet in de richting was van het airport, ze hadden ook niet de hoogte of snelheid van een vliegtuig.

Voor mijn gevoel leken het grote ballen licht die op middelgrote hoogte langs een touw zich verplaatsten. Ik heb nog een kennis gevraagd om ook naar buiten te kijken maar die beweerde niks te zien al woonde hij wel een paar km verder op.

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Barendrecht, ufo-meldingen uit Zuid-Holland

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.