Airplane Alert Binoculars Brightness Caution Check Comment Cross Date Delete Direction Download Info Facebook Location Photo Rotate Search Sketch Star Tag Twitter Undo Video Weather Zoom in Zoom out

Details

DEVENTER, OV — Ik was buiten de was aan het ophangen en probeer altijd omhoog te kijken. Tot nu heb ik nooit wat bijzonders gezien, alleen maar vliegtuigen, ect. Over Deventer vliegen veel vliegtuigen van en naar Schiphol, een hoge vlieg route en vliegtuigjes van Teuge.
Inmiddels weet ik wel het verschil. Vandaag ook diverse vliegtuigen over gevlogen kleine die hoor en zie je want die vliegen laag. De grotere vliegtuigen hoger en deze hadden allemaal een witte condensstreep.
Wat ik zag was heel hoog, ik denk zelfs hoger dan de vliegtuig route. Het was een wit object, te hoog om te zien of het een bol of een andere vorm had. Het had een enorme snelheid en geen condensstreep. Toen stopte het ineens, draaide een rondje, vloog een stukje terug. Stond weer stil. Toen verdween het langzaam. Niet te zien of het recht omhoog weg vloog. Het vervaagde en was weg.
Het was echt heel hoog en zou normaal niet opvallen als je er niet op let.
Ik keek naar het westen en het vloog naar het zuiden….
Ik heb geleerd om veel omhoog te kijken ? en nog nooit wat gezien, wel veel wensballonnen, gewone ballonnen, luchtballonnen, lichtkogels, vliegtuigen en zweefvliegtuigen, maar nooit dit. Ik ben naar binnen gelopen om mijn telefoon te pakken voor het geval het weer terugkwam want ik was nog niet klaar met de was ophangen.
Helaas het object niet meer gezien. Wel geleerd om zelfs nu bij het was ophangen de telefoon mee naar buiten te nemen. Maar dit vloog zo hoog dat het waarschijnlijk niet te fotograferen was…!

Top 3 ufo-boeken

  1. 1
    We zijn misschien niet alleen

    Taede A. Smedes

    We zijn misschien niet alleen

    Ufo’s toen en nu

  2. 2
    De ufo’s van Gorredijk

    Taede A. Smedes

    De ufo’s van Gorredijk

    Een historische constructie van een opmerkelijke ufo-golf in 1974

  3. 3
    UFO’s in België en Nederland

    Frederick Delaere

    UFO’s in België en Nederland

    De waarheid achter de waarneming

Reacties

Reacties die niet bijdragen aan een oplossing worden verwijderd. Plaats een melding als u zelf ook een UFO hebt gezien!

Meer: ufo-meldingen uit Deventer, ufo-meldingen uit Overijssel

Foto wordt geladen

EXIF gegevens

Datum en tijd kunnen onjuist zijn wanneer deze verkeerd zijn ingesteld op de camera.